آموزش, راهنمای خرید

تلویزیون ایرانی بخریم یا خارجی؟

تلویزیون ایرانی بخریم یا خارجی؟

قطعاً زمان خرید تلویزیون این سوأل ذهن شما را درگیر کرده است که تلویزیون ایرانی بخریم یا خارجی؟ ممکن است از قبل برندهای خاصی را امتحان کرده باشید و طرفدار پر و پا قرص آن بوده و چشم بسته به سراغ این مارک بروید، در کل احتمالات زیادی وجود دارد تا شما نمایشگری خاص را انتخاب کنید اما باید دید تا چه حد این گزینش درست است. با تمام این‌ها باز هم لازم است برندهای متفاوت را شناخته و بین آن‌ها بهترین را نسبت به بودجه و کاربری خود تهیه نمایید تا بعد از پرداخت هزینه دچار پشیمانی نشوید.

تلویزیون یک وسیله مهم و کاربردی در دنیای دیجیتال امروزی است که در همه خانه‌ها پیدا می‌شود، کاربری‌های متفاوت افراد از تلویزیون و انتظارات مختلف آن‌ها باعث شده تا حین خریدش با کمی چالش روبرو شوند و بین برندهای بازار سردرگم بمانند. قبل از هر چیز باید توقع خود را از نمایشگری که تهیه می‌کنید بدانید که برای چه فضایی استفاده می‌شود یا اینکه چه رده سنی قرار است از آن استفاده کنند و موارد بسیار دیگری به تنهایی تعیین کننده در انتخاب تلویزیون مناسب هستند.

در جدول زیر لیستی از محبوبترین تلویزیون های موجود در بازار را مشاهده می کنید که با جستجو در سایت می توانید سایر سایزهای آن ها را نیز پیدا کنید.

مدلکیفیتسیستم عاملرفرش ریتتوان صدا
ال جی 65C44KwebOS 24120 هرتز40 وات
ال جی 55QNED864KwebOS 24120 هرتز40 وات
ال جی 55UT80004KwebOS 2460 هرتز20 وات
سامسونگ 65Q80D4Kتایزن 8120 هرتز40 وات
سامسونگ 55DU80004Kتایزن 860 هرتز20 وات
سامسونگ 55DU70004Kتایزن 860 هرتز20 وات
سونی 85XR704Kاندروید 12120 هرتز40 وات
سونی 55XR704Kاندروید 12120 هرتز40 وات
سونی 55S304Kاندروید 1260 هرتز20 وات

مقایسه تلویزیون ایرانی و خارجی

راستش را بخواهید تلویزیون های ایرانی و خارجی از جهات بسیاری متفاوت هستند و البته شباهت‌های بسیاری هم دارند که کمی انتخاب را پیچیده‌تر می‌کنند. در ادامه سعی داریم تا به مختصری از تفاوت‌های این نمایشگرها بپردازیم و شما را در انتخاب گزینه بهتر راهنمایی کنیم تا در آخر تصمیم بگیرید کدام را انتخاب کنید.

فاصله مناسب از تلویزیون
  • میزان بودجه ارتباط مستقیمی با برند انتخابی شما دارد به صورتی که برای برندهای خارجی مجبورید هزینه بیشتری صرف کنید یا حق گمرگ و خیلی موارد دیگر را پرداخت نمایید تا به دست شما برسد در حالی که یک برند ایرانی در نمایندگی جا خوش کرده و راحت می‌توانید آن را با قیمت کمتر خریداری کنید. اما باید این سوأل را از خود بپرسید که پرداخت هزینه بیشتر برای این کار ارزش دارد یا نه، که در انتها به آن خواهیم رسید.
  • تلویزیون‌های ایرانی به دلیل اینکه ساخت و مونتاژ آن‌ها در داخل کشور انجام می‌شود در زمان خراب شدن قطعات آن‌ها به راحتی پیدا می‌شود زیرا خود شرکت سازنده این موارد را تولید و در دسترس مشتری قرار می‌دهد. اما تلویزیون‌های خارجی باید اطمینان حاصل کنید که از فروشگاه های معتبر و با پشتیبانی مناسب خرید می کنید. هر چند یک سری از شرکت‌های گارانتی به نوعی آن‌ها را وارد کرده و مشکل خریداران را حل می‌کنند.
  • گارانتی برای بسیاری از افرادی که تلویزیون تهیه می‌کنند مهم است و مایل هستند از خدمات پس از فروش شرکت‌های سازنده استفاده نمایند، در واقع تضمینی برای خرید خود می‌خواهند که از هزینه‌ای که صرف کرده‌اند مطمئن شوند و برندهای ایرانی تقریباً همه این امکان را برای مشتری فراهم کرده‌اند. به دلیل اینکه در حال حاضر هیچ نمایندگی اجناس خارجی همچون ال جی، سونی و سامسونگ در ایران وجود ندارد در واقع خبری هم از گارانتی نیست و عملاً کیفیت آن‌ها ضامن خرید شماست. هر چند که شرکت‌های خصوصی زیادی اقدام به گارانتی کردن نمایشگرها کرده‌اند و می‌توانید زمان خرید از فروشنده آن‌ را تقاضا نمایید که با صرف هزینه کمی این کار را برای شما انجام می‌دهند.
  • کیفیت ساخت و متریال بهتر تلویزیون‌های خارجی بر کسی پوشیده نیست و می‌دانیم برندهای اصلی و پرفروش در این زمینه سنگ تمام گذاشته‌اند اما واقعیت این است که این میزان از کیفیت را در هیچکدام از برندهای داخلی نخواهیم دید.
  • ظاهری نوین با طراحی‌های منحصربه‌‌فرد چیزی است که در برندهای خارجی به وضوح قابل رؤیت است و گاهاً نمایشگرهایی را مشاهده می‌کنیم که در ضخامت از یک تلفن همراه هم باریک‌تر هستند و همچون نگینی به نقطه کانونی فضای شما تبدیل می‌شوند. این رقابت در طراحی تلویزیون بین برندهای خارجی بسیار گرم است و تقریباً همگی در این امر حداکثر توان خود را به کار گرفته اند حتی سونی که سعی داشت ظاهر کلاسیک خود را حفظ کند در سال‌های اخیر تغییرات جالبی روی نمایشگرهایش اعمال کرده است، مثلاً پایه‌های با قابلیت تغییر 4 حالته تعبیه کرده است.
  • کیفیت تصویر مهمترین اِلمان بهتر بودن تلویزیون به شمار می‌رود که امروزه محصولاتی با وضوح تصویر 4K پرفروش‌ترین‌ آن‌ها هستند و تقریباً تمام برندهای ایرانی و خارجی نمایشگری با کیفیت تصویر 2160*3840 پیکسلی را در مجموعه خود دارند. اما فورکی بودن تنها یک طرف ماجرا است و فناوری‌های مختلف و قابلیت‌های جدیدی که این میزان وضوح را با شرایط بهینه‌تری رونمایی می‌کنند در تصویر بهتر برندها تأثیر گذار هستند. مثلاً قابلیت Dolby Vision که تصویری سینمایی با رنگ و روشنایی عالی را به نمایش می‌گذارد.

بهترین تلویزیون ایرانی و خارجی کدام است؟

احتمالاً بیشتر افراد با برندهای مختلف سازنده تلویزیون آشنایی دارند و حداقل مارک‌های پرفروش بازار را می‌شناسند یا نام آن‌ها را بارها شنیده‌اند؛ اما هستند کسانی که شناختی از این محصولات ندارند و در هیاهوی تنوع بالا سردرگم مانده‌اند. هر برند قابلیت‌های و امکانات خاصی دارد که آن را از بقیه متمایز می‌کند هر چند که در موارد بسیار، ممکن است شبیه باشند که عملاً رقیب به شمار می‌روند. حالا به نظر شما کدام برند ارزش خرید بیشتری در حیطه تلویزیون دارد؟

بهترین برندهای تلویزیون بازار

تلویزیون سونی

برند اصیل و خوشنام سونی کمتر کسی است که نشناسد، این شرکت ژاپنی در عرصه صوتی و تصویری از غول‌های دنیا به شمار می‌رود و همه جوره می‌توان روی محصولات آن حساب کرد. تلویزیون سونی به نسبت برندهایی همچون ال جی و سامسونگ تنوع بالایی ندارد اما در همین مجموعه کم، از نمایشگرهایی رونمایی کرده است که در رده خود بهترین هستند و از لحاظ کیفیت تصویر، صدای رسا و البته امکانات هوشمند کاربران را راضی نگه داشته‌اند. وجود سیستم عامل اندروید خود به تنهایی می‌تواند افراد زیادی را به سمت خود جذب نماید زیرا کاربری بسیار راحت و دسترسی‌های متعددی دارد که امکان نصب برنامه تنها گوشه‌ای از کارایی‌های آن است.

تلویزیون ال جی

ال جی کره جزء پرفروش‌ترین تلویزیون‌ها شناخته شده در جهان است که در تنوع صفحه نمایش هیچ برندی به پای آن نمی‌رسد و هر کسی با هر بودجه و سلیقه‌ای می‌تواند نمایشگری مناسب از مارک ال جی تهیه کند. مهم نیست تلویزیون ال جی را برای تماشای فیلم یا استفاده روزمره می‌خواهید یا گیمری حرفه‌ای هستید، ال جی تمام این‌ها را در مجموعه خود دارد و می‌‌تواند آن‌ها را با جدیدترین طراحی‌های و بهترین متریال در اختیار شما قرار دهد. نمایشگرهای این برند بیشتر در مصر و اندونزی مونتاژ می شوند و لهستان هم بین آن‌ها به چشم می‌خورد اما همگی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنند و قابلیت ضبط برنامه دارند.

توجه داشته باشید تلویزیون‌های ال جی تماماً مجهز به ماهواره و گیرنده دیجیتال داخلی هستند، در نتیجه نیازی به خرید جداگانه این اقلام ندارند و می‌توانید با تنظیم آن‌ها کلی شبکه مختلف را در اختیار داشت. ریموت‌های شرکت ال جی جذاب‌ترین سری بین تمام برندها به عنوان مدلی جادویی هستند و به موسی نیز شناخته می‌شوند که به صورت هوشمند و با حرکات دست کار می‌کنند.

تلویزیون سامسونگ

دیگر برند کره‌ای که در عرصه تولید نمایشگرها بسیار شناخته شده است، سامسونگ می‌باشد که در تنوع صفحه نمایش چیزی از ال جی کم ندارد و سعی می‌کند در رقابتی شدید با این برند از تلویزیون‌های جدید رونمایی کند. نمایشگرهای سری کریستالی، کیولدها، نئوکیولد با دو کیفیت 4K و 8K و همچنین اولدها از جمله محصولات آن‌ها به شمار می‌روند که هر کدام برای بودجه و کاربری خاصی تولید شده‌اند. سامسونگ در طراحی واقعاً شگفتی آفریده است و با طراحی‌های نوین و ظریف کاربران زیادی را به خود جذب نموده است، شما می‌توانید این میزان از ظرافت و جذابیت را حتی در LEDهای معمولی آن مشاهده کنید که حداقل ضخامت را به نسبت رقبا دارند.

وجود قابلیت One Connect امروزه از جمله قابلیت های به روز تلویزیون سامسونگ در سری بالای OLED و NeoQLED ها است که با تغییر مکان پورت‌ها سعی کرده ضخامت را به پایین‌تر از یک سانتی‌متر کاهش دهد که عدد قابل تأملی است. ریموت‌های سامسونگ از نوع سولار هستند و از طریق نور خورشید انرژی خود را دریافت می‌کنند یا باید به برق مستقیم از طریق پورت USB-C متصل شوند؛ به هر حال نیاز به خرید باتری ندارید.

تلویزیون فیلیپس

فیلیپس برندی هلندی با قیمت‌های نجومی است که عملاً به عنوان مارکی لوکس از آن نام برده می‌شود. این شرکت کیفیت و طراحی منحصر به فردی برای نمایشگرهایش استفاده کرده است که تصویری با وضوح خارق‌العاده را به نمایش می‌گذارد. Philips با اینکه از بهترین‌های بازار به شمار می‌رود اما به دلیل گران‌ بودن افراد کمی به سراغ این نمایشگرها می‌روند. قابلیت Ambilite یکی از جاذبه‌های تلویزیون‌های فیلیپس برای نمایش شگفت‌انگیزتر محتوا به شمار می‌رود و سیستم عامل اندروید تی وی آن دیگر قابلیت خاص آن است که این برند را متمایز از سایر برندها می کند.

تلویزیون جی پلاس

از برندهای ایرانی که این روزها بسیار روی زبان‌هاست، جی پلاس است. این محصولات در واقع برند ال جی ایران می‌باشند که تغییر نام داده‌اند و از گارانتی معتبر گلدایران برخوردار هستند و قیمت مناسب‌تری به نسبت ال جی کره دارند. اما از نظر ظاهری هنوز راه زیادی برای رسیدن به طراحی کره‌ای ها دارند و کیفیت ساخت پایین‌تری را از آن‌ها شاهد هستیم.

تلویزیون های جی پلاس هوشمند بوده و قابلیت اتصال به اینترنت را دارند که برای کاربران علاقه‌مند به این حوزه بسیار مهم است و از ویژگی‌های بارز آن استفاده از سیستم عامل اندروید می‌باشد. توجه داشته باشید ال جی کره‌ای سیستم عامل اختصاصی webOS را دارد که قابلیت آپدیت شدن تا 5 سال را دارند و این در هیچکدام از برندهای ایرانی یافت نمی شود.

تلویزیون اسنوا

سال‌هاست که نام اسنوا را برای تولید لوازم خانگی بسیار شنیده‌ایم اما تنها چند سال است که تلویزیون‌های این برند وارد بازار شده‌اند ودر همین مدت کم به عنوان برندی داخلی ایرانی بسیار طرفدار پیدا کرده است. اسنوا در کیفیت تصویر و صدای رسا بسیار خوب عمل می‌کند که به واسطه بلندگوهای عالی است که روی نمایشگرهایش به کار رفته است همچنین در طراحی به نسبت سایر برندهای ایرانی ظریف‌تر کار کرده و به خودی خود روی دیزاین فضای شما اثر بهتری خواهد داشت.

تلویزیون‌های اسنوا مجهز به دیجیتال داخلی هستند و نیاز به خرید جداگانه آن ندارید و می‌توانید تمام شبکه‌های داخلی را از این طریق دریافت نمایید. همچنین از پردازنده های چهار هسته‌ای برخوردار هستند که امکان نصب برنامه و اتصال انواع رم و فلش روی آن‌ها امکان پذیر است.

سخن آخر

تفاوتی ندارد شما تلویزیون ایرانی بخرید یا خارجی، مهم این است از برندی که انتخاب می‌کنید راضی باشید در حالی نظر افراد مختلف از رضایت خرید تلویزیون متفاوت است. بعضی به بودجه و سایز نمایشگر توجه می‌کنند که کاملاً هم مهم و منطقی است،‌ اما هستند افرادی که بجز این مورد تصویر عالی برای فضا‌های مختلف با وضوح بالا را بسیار مهم می‌دانند. (خب این هم اصل و اساس یک تلویزیون خوب است).

اگر گیمر باشید که ماجرا خیلی متفاوت‌تر خواهد بود و رفرش ریت و کلی امکانات دیگر به میان می‌آیند که باید مورد توجه قرار گیرند. در واقع هرچقدر قابلیت و کاربری بیشتری از تلویزیون انتظار داشته باشید خود به خود قیمت آن بالاتر هم می‌رود اما هستند برندهایی اصیل که گران بودنشان را از همین خوش نامی دارند. در یک نتیجه گیری کلی می‌توان باور داشت با اینکه برندهای ایرانی گارانتی و خدمات پس‌ از فروش دارند اما هنوز راه درازی برای رسیدن به کیفیت و امکانات برندهای خارجی مانند ال جی، سونی و سامسونگ در پیش دارند.

در پایان امیدواریم که مقاله تلویزیون ایرانی بخریم یا خارجی؟ انتظارات شما را برآورده کرده باشد. اگر هنوز هم سوالی برای شما باقی مانده است میتوانید در بخش نظرات بپرسید تا در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ دهیم و در نهایت بتوانید بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.

درباره مسعود

Just a Simple Tech Guy

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *